Χίος, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Από αύριο το απόγευμα έτοιμο το seatrack στην Δασκαλόπετρα

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 12/06/2019 - 13:38

Αύριο το απόγευμα Πέμπτης 13/06/19 θα έχει εγκατασταθεί στην παραλία της Δασκαλόπετρας το seatrack, προκειμένου να εξυπηρετήσει για μια ακόμη χρονιά τα άτομα με αναπηρία που επιθυμούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Ήδη από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι απαραίτητες εργασίες τοποθέτησης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμανής που κάλεσε τους πολίτες, με αφορμή τις περσινές φθορές που έγιναν, να σεβαστούν την υποδομή αυτή που είναι απαραίτητη για μια μερίδα του πληθυσμού που επιθυμεί να απολαύσει τη θάλασσα.

Για τα επόμενα 4 seatrack που ο δήμος Χίου θα τοποθετήσει σε ισάριθμες παραλίες ο Γιώργος Καραμανής ανέφερε ότι θα προχωρήσει η προμήθειά τους μετά την εκδίκαση της ένστασης που έχει καταθέσει υποψήφιος ανάδοχος.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 22/09/2019 - 07:14

Το ναυτιλιακό γραφείο του Παντελή Περρή έγραψε τη δική του ιστορία για 57 ολόκληρα χρόνια. Άμεση βοηθός και η σύζυγός του Πόπη Μαυροθέρη, η οποία ξεκίνησε από την Καλαμωτή και αποδείχτηκε πολύ δυναμική, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Θα τη δούμε στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV στην εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και στις 11.00 μ.μ.  και στις 3.οο μ.μ. της Τετάρτης να μας περιγράφει περιστατικά από την Καλαμωτή και από το γραφείο που αξίζει να τα μάθουμε.