Απολογισμός πρώτου διμήνου για τον Περιφ. Συμπαραστάτη του Πολίτη

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 12/01/2022 - 12:17

Aπολογισμό της δράσης που ανέπτυξε το πρώτο δίμηνο της θητείας του επιχειρεί με το παρακάτω σημείωμα, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γιώργος Παπαδόπουλος:

"Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο και πλέον μηνών από την ενεργοποίηση του θεσμού και τη λειτουργία Γραφείου Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (από 01-11-2021), επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε ότι, κατά το χρονικό αυτό διάστημα ήλθαν σε επικοινωνία με τον Συμπαραστάτη 76 πολίτες, ενώ συναντήθηκαν μαζί του 47 άτομα.

Επίσης, κατατέθηκαν εγγράφως 10 αιτήματα πολιτών (2 από Λέσβο, 4 από Χίο, 3 από Σάμο και 1 από Λήμνο).

Ο Συμπαραστάτης εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, όμως επισκέφθηκε τις Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου και Σάμου, όπου ήλθε σε επαφή με αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ διενήργησε και αυτοψίες για την ενημέρωση του σχετικά με αιτήματα πολιτών.

Το γραφείο του Συμπαραστάτη έχει μεριμνήσει να απαντώνται τα όποια αιτήματα κατατίθενται, ενώ ενεργεί -κυρίως- μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών. Λόγω των μέτρων της πανδημίας προσωπικές συναντήσεις πραγματοποιούνται στην Π.Ε. Χίου (Πολυτεχνείου 1) κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο 6945268095 ή στο email: geofotpapchi@yahoo.gr.

Τέλος, περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στο σχετικό υπερσύνδεσμο (Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης), όπου και διατίθενται τα έντυπα αναφοράς πολιτών προς τον Συμπαραστάτη".

 

apologismos_draseon_protoy_diminoy_toy_thesmoy

Σχετικά Άρθρα