Αρωγός και συμπαραστάτης στο "Σκυλίτσειο" ο Δήμος

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 25/07/2022 - 15:50

Για τρίτη φορά στηρίζει το Νοσοκομείο Χίου ο Δήμος Χίου, παραδίδοντας υγειονομικό υλικό αξίας 8.500 ευρώ στο «Σκυλίτσειο».

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, το συγκεκριμένο υλικό αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης στήριξης ύψους 30.00 ευρώ, ενώ συνολικά ο Δήμος Χίου έχει προσφέρει υλικό 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Χίου για να αντιμετωπίσει ανάγκες που πρόεκυψαν, κυρίως, από την πανδημία του κορωνοϊού.

Από την πλευρά του Νοσοκομείου έγινε αναφορά για συνεχή στήριξη όλη την περίοδο της πανδημίας από τον Δήμο, σύμφωνα με την δήλωσε της διοικητήρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη, η ίδια μίλησε για ένα «δύσκολο καλοκαίρι», τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή σε απλές κλίνες νοσηλεύονται 13 άτομα με covid, ενώ και αρκετό προσωπικό νοσεί με την ΜΕΘ να είναι άδεια.

Σε ερώτηση που έγινε στη διοικητήρια αναφορικά με την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ η ίδια τόνισε ότι το Νοσοκομείο έχει ήδη προσλάβει 3 άτομα προκειμένου να στελεχώσουν ασθενοφόρο για την εξυπηρέτηση των εξιτηρίων περιστατικών του «Σκυλίτσειου», δίνοντας μία ανάσα στους διασώστες του ΕΚΑΒ.

arogos_kai_symparastatis_sto_skylitseio_o_dimos_hioy

Σχετικά Άρθρα