«Άρωμα Χίου» και στη Θεσσαλονίκη;

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 05/08/2022 - 14:40

Με αέρα… ικανοποίησης, σχεδιάζονται τα επόμενα βήματα για τη δραστηριότητα πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Χίου «Άρωμα Χίου» καθώς η επιτυχία που σημειώθηκε στην Αθήνα οδηγεί τους διοργανωτές του να σχεδιάζουν μία αντίστοιχη μεγέθους παρουσίαση και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Τα παραπάνω ανέφερε ο επιστημονικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Χίου Γιώργος Περρής σε συνέντευξη του στο «Ράδιο Αλήθεια» υπογραμμίζοντας ότι ο στόχος της εξωστρέφειας και της τουριστικής προβολής της Χίου και των προϊόντων της επιτεύχθηκε και με το παραπάνω μέσω της εκδήλωσης στην πρωτεύουσα.

«Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η διοργάνωση στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, έχουμε ζητήσει τον χώρο και για το 2023 ενώ στο σχεδιασμό μας είναι να πραγματοποιήσουμε την ίδια διοργάνωση και σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μετέφερε και την ικανοποίηση των επαγγελματιών που συμμετείχαν στην αθηναϊκή έκθεση καθώς όχι μόνο τα προϊόντα τους έγιναν ανάρπαστα, αλλά κυρίως γιατί οι επισκέπτες που ήρθαν σε πρώτη επαφή με αυτά ψάχνουν τρόπο να συνεχίσουν να τα προμηθεύονται.
«Δεν σας κρύβω ότι με προσπάθειες είχαμε πείσει κάποιους να συμμετέχουν και τώρα ήδη μας έχουν κλείσει την συμμετοχή τους για την επομένη διοργάνωση» είπε.

Παράλληλα ο κ. Περρής υπογράμμισε ότι οι εικόνες της Χίου, που μεταφερθήκαν σε χιλιάδες πολίτες στο μεγάλο σταθμό μεταφοράς, γοητεύσαν το αθηναϊκό κοινό και τους επισκέπτες του συντάγματος με πολλούς να ζητούν επιπλέον πληροφορίες για την Χίο, σαν ένα τόπο που αξίζει να τον επισκεφτούν.

ikanopoiisi_apo_to_aroma_hioy_sto_syntagma

Σχετικά Άρθρα