Αστυνομικός Γεώργιος Κολόμβος παντός καιρού σε πλήρη δραστηριότητα με τα παιδιά !

Παρ, 16/10/2020 - 19:22

Με μεγάλη έκπληξη σήμερα το πρωί βλέπαμε όλοι οι θαμώνες της πλατείας Βουνακίου ή Νικολάου Πλαστήρα που πίναμε καφέ να υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα με τα παιδιά των σχολείων να πηγαινοέρχονται άλλα στο Μουσείο άλλα στον κήπο άλλα στο κάστρο με συνοδεία από κάποιον εκπαιδευτικό!

Ίσως ήταν η μέρα για μαθήματα εκτός σχολείου!

Η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν όλοι μαζί είδαμε τον Αστυνομικό Γιώργο Κολόμβο να συνοδεύει καμιά σαρανταριά ή πενήντα μικρά παιδιά με τα ποδήλατα τους από την οδό Δημοκρατίας και να εισέρχονται στην πλατεία Βουνακίου απέναντι από το Δημαρχείο της Χίου!

Με τάξη και ασφάλεια τα συνόδεψε σχεδόν στο κέντρο της πλατείας και άρχισαν όλα μαζί τα παιδιά να κάνουν βόλτες με τα ποδήλατα τους στην πλατεία Βουνακίου όπου δεν υπήρχε περίπτωση να δημιουργηθεί κανένα τροχαίο ατύχημα!

Παράδειγμα προς μίμηση ο φίλος αστυνομικός σαίνης Γιώργος Κολόμβος που είναι εκτός από αυστηρός σε κυκλοφοριακά θέματα και καλός εκπαιδευτικός!

Και φυσικά εμείς όλοι οι πρόσκοποι της τρίτης και τέταρτης ηλικίας τα χαζεύαμε τα θαυμάζαμε τα καμαρώναμε και αναπολούσαμε τα δικά μας δύσκολα χρόνια της παιδικής ηλικίας μας.

Άλλα χρόνια, άλλοι καιροί , δύσκολες συνθήκες , μετά τον παγκόσμιο πόλεμο και τον εμφύλιο και συνέχεια τα πέτρινα χρόνια μέχρι να δούμε να έρχεται η μεγάλη ανάπτυξη που άρχισε την δεκαετία του 1960 και εντεύθεν!

Με μεγάλη ικανοποίηση είδα καθώς τράβηξα την φωτογραφία ότι στο κτίριο του ΚΕΠ υπήρχε σήμερα καινούργια Ελληνική σημαία μετά το προχθεσινό δημοσίευμα με τίτλο " Στραβομάρα ή αδιαφορία"!

Γι'αυτό ακριβώς το λόγο αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες ότι στραβό και ανάποδο βλέπετε καλό θα είναι να το προβάλλετε για να ξυπνούν όσοι κοιμούνται με τα παπούτσια τους ! 

Καλό απόγευμα σε όλους τους φίλους με πολύ Αγάπη!

Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς - Καλλιμασιώτης

Σχετικά Άρθρα