Χίος, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Bloom… τέλος

Παρ, 04/10/2019 - 07:49

Όλα έχουν ένα τέλος, ακόμα και όσα χάρισαν μόνο χαρά.

Αναφερόμαστε στον πολυχώρο Bloom, με τις περίφημες νεροτσουλήθρες του, τις πισίνες του και όχι μόνο, στη Λευκωνιά, που 13 χρόνια τώρα μεγάλωσε στην κυριολεξία χιλιάδες παιδιά.

H νέα ανάπλαση της περιοχής, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ιδιοκτήτη, σε παραθεριστικές κατοικίες, επέβαλε το σταμάτημα της συγκεκριμένης δραστηριότητας, οπότε οι νεροτσουλήθρες ξηλώνονται και μεταφέρονται σε αποθήκες.

Ξέρουμε ότι είναι ρομαντικό, θέλει πολλά κουράγια και επιπρόσθετα σε μια χώρα, που απεχθάνεται την εργασία και την επιχειρηματικότητα, αλλά θα θέλαμε ο Σιδερής Κούτης να μπορέσει να ξαναστήσει την ωραία αυτή δραστηριότητα αλλού.

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 08/12/2019 - 12:16

Ο Κάμπος, οι Καμπούσοι, τα περιβόλια και οι περιβολάρηδες μιας άλλης εποχής μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκπομπής «Ανθρώπινες Διαδρομές» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και στις 11.00 μ.μ.  και στις 3.00 μ.μ. της Τετάρτης στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

 Παρέα με τον βέρο Καμπούση Γιάννη Παϊδούση μαθαίνουμε άγνωστες πτυχές της ζωής στον Κάμπο τον καιρό της άνθησής του. Μια εκπομπή ντοκουμέντο.