Χίος, Δευτέρα 6 Ιουλίου

Δεν έχω φράγκο, τι καλά που περνάω το κόκκινο...

Τρί, 17/10/2017 - 15:38

«Δεν έχω φράγκο, τι καλά που περνάω το κόκκινο»

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο δάσκαλος οδήγησης, Παντελής Κουνιάδης, τις τελευταίας εξαγγελίες του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρ. Σπίρτζη, για τις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη σύνδεση προστίμων με εισοδηματικά κριτήρια.

Χρόνια στην εκπαίδευση οδηγών, ο κ. Κουνιάδης επισημαίνει ότι ο σεβασμός του ΚΟΚ δεν κερδίζεται με οικονομικά κριτήρια και τσαρλατανιμούς και επιμένει στο τρίπτυχο:

-        Παιδεία, στην οποία θεωρεί ότι στη χώρα μας έχει γίνει σημαντική δουλειά

-        Υποδομές, οι οποίες θα εξασφαλίζουν ότι ο οδηγός αυτά που έμαθε τα εφαρμόζει στην πράξη (σωστή σήμανση, οδικό δίκτυο κ.ο.κ), όπου ως χώρα παίρνουμε κάτω από τη βάση

-       Καταστολή  

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/07/2020 - 15:23

Μια βλάβη στη μονάδα αφαλάτωσης του Θόλους είχε σαν αποτέλεσμα  να υπάρχει πρόβλημα στην υδροδότηση του Βροντάδου και τμήματος της πόλης της τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ Βασίλη Μυριαγκό.

Το πρόβλημα πρόεκυψε, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ, όταν μια βλάβη στις αντλίες προκάλεσε «διαταραχή»  σε όλο το σύστημα υδροδότησης γεγονός, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ Μυριαγκός ανέδειξε την πλήρη εξάρτηση της περιοχής από τις αφαλατώσεις.

«Η κατάσταση αυτή, δηλαδή της πλήρης εξάρτησης από τις μονάδες αφαλατώσεων μας προβληματίζει και μας οδηγεί στην αναζήτηση λύσεων για το συγκεκριμένο θέμα» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ.