Διακοσμητικές... οι μπάρες απαγόρευσης εισόδου στην Απλωταριά

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 04/01/2023 - 15:07

Διακοσμητικές... εξαιτίας της μη χρήσης τους, κατέληξαν να είναι οι βυθιζόμενες μπάρες στην Απλωταριά.

Το πρόβλημα στην λειτουργία τους έγινε γνωστό μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε,  αφού προηγήθηκε χθες το ατύχημα με τον ποδηλάτη που έπεσε πάνω σε μια από τις μπάρες στην είσοδο της Απλωταριάς και τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Όπως είπε στην «Α» ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Γιώργος Μπελέγρης οι συγκεκριμένες μπάρες είναι ανενεργές εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορεί να περάσει ο οποιοσδήποτε από τον πεζόδρομο της Απλωταριάς.

Εκείνο που εξετάζεται -είπε ο αντιδήμαρχος- είναι να τοποθετηθούν νέες και να λειτουργούν αποτρεπτικά στην είσοδο οχημάτων, οι οποίες θα κατεβαίνουν τις ώρες που έχουν καθοριστεί για τη διέλευση υπηρεσιακών οχημάτων, όπως π.χ. της ανακύκλωσης.

Αναφορικά με το χθεσινό ατύχημα, που συνέβη όταν ο ποδηλάτης έπεσε σε χαντάκι, από το οποίο έλειπε η σχάρα, ο κος Μπελέγρης ανέφερε ότι σε έλεγχο που έγινε στις σχάρες διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν προβλήματα.

«Πιθανολογώ ότι πέρασε από εκεί κάποιο βαρύ όχημα, παρέσυρε την σχάρα και δεν την έβαλε στη θέση της ο οδηγός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

diakosmitikes._oi_mpares_apagoreysis_eisodoy_stin_aplotaria

Σχετικά Άρθρα