Δυναμική κινητοποίηση Καρδαμυλιτών έξω από Εθνική Τράπεζα

Παρ, 11/01/2019 - 10:23
Αντιπροσωπία κατοίκων και αιρετοί στο γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας

Με μία πρώτη δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Χίο, απάντησαν το πρωί της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2018, οι Καρδαμυλίτες, στο επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας στην περιοχή τους.

Τη συμπαράστασή τους με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους δίπλα στους δεκάδες κατοίκους που κατέβηκαν από τα Καρδάμυλα και κατέλαβαν το πεζοδρόμιο έξω από το μέγαρο της Τράπεζας, εξέφρασαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς. Μάλιστα ο τελευταίος, όπως και πολλοί κάτοικοι επεσήμαναν ότι ανη τράπεζα εμείνει στην απόφασή της θα αποσύρουν τις καταθέσεις τους από αυτήν.

Αντιπροσωπία των κατοίκων και οι αιρετοί είχαν συνάντηση με τον Διευθυντή του καταστήματος, Τάσο Κώσταλο, στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας. Ο κ. Κώσταλος υποσχέθηκε όχι μόνο να το προωθήσει στους ανωτέρους του αλλά και να προσπαθήσει να τους δώσει να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει ανοικτό το υποκατάστημα στα Καρδάμυλα, εξυπηρετώντας όλη τη βορειοανατολική Χίο, χώρια τους επισκέπτες το καλοκαίρι.

Οι κάτοικοι πάντως δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι η τράπεζα να αλλάξει την απόφασή της.

Σχετικά Άρθρα