Χίος, Παρασκευή 10 Ιουλίου

Έδωσαν το ...αίμα τους οι Λατούσοι

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 04/06/2020 - 13:19

 Με την προτροπή «Δώσε Αίμα, Λάβε Πνεύμα», ο πατ. Μιχαήλ Ζευγιός της Ελάτας κάλεσε όλους να στηρίξουν τον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η ενορία της Αγ. Τριάδας Ελάτας πραγματοποίησε σήμερα την 3η εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ του Δήμου Χίου, με τον πατ.Μιχαήλ Ζευγιό να χαρακτηρίσει ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι συμμετείχε η νέα γενιά.

Από την πλευρά του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου η ιατρός Δέσποινα Ανταράκη ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία τονίζοντας ότι οι ανάγκες ενόψει του καλοκαιριού είναι αυξημένες.

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου από τις 8 το πρωί έως τις 4 μμ. στο Ομήρειο με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 10/07/2020 - 12:22
Ηχητικό απόσπασμα:

Νέα περιστατικά διαρρήξεων στο Χαλκειός καλείται να ερευνήσει η αστυνομία, αυτή τη φορά με επίκεντρο τις Εργατικές Κατοικίες και την εκκλησία του Αγίου Πολυκάρπου.

Όπως είπε στο Ράδιο «Α» ο Πρόεδρος της κοινότητας, Βασίλης Βίγκας, εκτός από το εκκλησάκι που είχε παραβιαστεί, βρέθηκαν το πρωί και 2 ΙΧ που ήταν εκεί με σπασμένα τζάμια, ενώ λείπουν και από μια αίθουσα που είναι δίπλα στον Αγ. Πολύκαρπο τραπεζάκια και καρέκλες!