Χίος, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Είχε το χασίς στο... βάζο

Δευ, 06/05/2019 - 16:48

Οπως ενημερώνει η Αστ. Διεύθυνση Χίου συνελήφθη, χθες (05-05-2019) στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 38χρονου και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), συνολικού βάρους -17,5- γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Επίσης συνελήφθη, χθες (05-05-2019) στην περιοχή του Βροντάδου στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 40 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 40χρονου, στο πλαίσιο της οποίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γυάλινο βάζο με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), συνολικού βάρους -102- γραμμαρίων και τρία (3) αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου. 

Φωτο αρχείου

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 16:03

Με τους φόρους που έχουν να επιβληθεί  στα καπνικά προϊόντα δυστυχώς πλέον δεν προκαλούν έκπληξη οι συνεχείς αναφορές στο αστυνομικό δελτίο για συλλήψεις ατόμων που έχουν στην κατοχή τους λαθραία τσιγάρα κ.λ.π.

Μια τέτοια ανακοίνωση έχουμε και σήμερα που αφορά στη σύλληψη στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας , ενός αλλοδαπού ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου και κατασχέθηκαν -470- πακέτα τσιγάρα, τα οποία όπως διακριβώθηκε δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

(φωτογραφία αρχείου)