Χίος, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Ας είναι καλά ο... Δεσπότης. Βρέθηκε σπιτάκι για τον άστεγο εθνοφύλακα

Γράφει ο Όθων Τρέμης
Κυρ, 06/10/2019 - 22:50
Μετά το... μάθημα ιστορίας

Σε συνέχεια σχετικού άρθρου γνωρίζουμε ότι  μόλις σήμερα το πρωϊ τοποθετήθηκε στο χώρο του αναφερόμενου Κ. Δ. Κοντέϊνερ-Σπιτάκι, με την ευγενή χορηγία του Μητροπολίτη και τη βοήθεια συμπολιτών μας και Εθνοφυλάκων.

Ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Χίου,Ψαρών και Οινουσσών κ Μάρκο για την χορηγία του Κοντέϊνερ και τα άμμεσα αντανακλαστικά του.

Ευχαριστούμε τα ανυψωτικά μηχανήματα «Γιώργος» και τον Σκαπινάκη Μιχάλη για την μεταφορά,το σκυρόδεμα Κωτατή και σίδερα Κουστουμπέκι για την προσφορά υλικών, τους  Εθνοφύλακες για την βοήθεια εγκατάστασης και μεταφοράς, τον συμπολίτη Ζανάρα Γιάννη για το ενδιαφέρον για προσφορά,  τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ  προκαταβολικά για το ενδιαφέρον  προκειμένου να επισκευασθούν στο μέλον ανάγκες επισκευής του Κοντέϊνερ, και τέλος όλους τους συμπολίτεςπου με οποιοδήποτε τρόπο ενδιαφέρθηκαν και ευαισθητοποιήθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα.     

Τελικά ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα…

 

                                                                        Χίος, 06 Οκτ 2019      Όθων Π. Τρέμης

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 14/12/2019 - 20:09

Αυτή τη φορά η βροχή έδεσε με τη φωτεινότητα, τα Χριστούγεννα δέθηκαν και αυτά με τις καιρικές τους συνθήκες, το Αργέντικο έλαμψε ακόμα και κάτω από… ομπρέλες.

Έτσι παρά την βροχή, το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο έλατο φωτίστηκε, το Αργέντικο έλαμψε σε κάθε γωνιά του και περιμένει κάτω από καλύτερες συνθήκες όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν όλο αυτό το διάστημα των γιορτών.

Ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης και η σύζυγος του, ζεστοί πάντα στην φιλοξενία τους παρέθεσαν ένα μικρό γεύμα στις αρχές και τους φίλους τους, ενώ ο Μητροπολίτης Χίου δεν παρέλειψε μαζί με τα «Χρόνια πολλά» να ευχηθεί ιδιαιτέρως στους ναυτικούς μας.

Παρόντες στην γιορτή ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης Αντιναύαρχος Λ.Σ., ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Στρατιωτικός Διοικητής και λοιπές αρχές.

to_paramythi_ton_hristoygennonargentiko_2019_christmas_fairy_tailargentiko_2019

Το γεγονός για άλλη μαι χρονιά κάλυψε εκτός των τοπικών τηλεοπτικό συνεργείο του ΑντέναΣπάνιο αλλά τρεις... Ταξίαρχοι μαζί έστω και με πολιτική περιβολή