Έκοψα 20.000 κλήσεις σε 5 χρόνια! Βαρέθηκα.

Ο «εθνικός» τοπικός μας τροχονόμος Γιώργης Κολόμβος την Πέμπτη στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV
Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 16/05/2021 - 20:57

Θεωρείται από πολλούς ο… φόβος και ο τρόμος, με την έννοια ότι όταν βγάζει το μπλοκάκι τροχαίων παραβάσεων δεν αστειεύεται.

Ο ίδιος πάντως λέει ότι απλά κάνει τη δουλειά του, είναι αυστηρός εκεί που πρέπει, αλλά και επιεικής όταν χρειάζεται, από την φύση του πάντως είναι χαμογελαστός άνθρωπος και εν τέλει όσοι φοβούνται μην τους… «γράψει» αυτό αποκλείεται να γίνει, τουλάχιστον όσον αφορά τις τροχαίες παραβάσεις, επειδή ο Γιώργης Κολόμβος, ο «εθνικός» ντε τοπικός τροχονόμος, ζήτησε να μετατεθεί σε άλλη υπηρεσία, απ’ όπου και σε ένα χρόνο θα συνταξιοδοτηθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως λέει ο ίδιος την Πέμπτη στην Αλήθεια ΤV στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στον Γιάννη Τζούμα, στα 5 χρόνια υπηρεσίας του στην Τροχαία έχει κόψει 20.000 περίπου κλήσεις (!) τόσες ώστε πλέον να κουραστεί και να ζητήσει να… χαλαρώσει.

Ο Γιώργης Κολόμβος γεννήθηκε στο Περιστέρι από γονείς Πυργούσους, το 1967, μεγάλωσε στην Αθήνα και όλα τα καλοκαίρια της ζωής του στο Πυργί και από μικρός ήθελε να γίνει μόνο Αστυνομικός. Τα κατάφερε, μπήκε στο Σώμα με εξετάσεις, πέρασε από πολλές υπηρεσίες στο αντικείμενο του, μέχρι που μια διάρρηξη σπίτι του ξεχειλίζει το ποτήρι και μετακομίζει με την οικογένεια του, έχει ένα γιό 20 χρόνων και μια κόρη 10, στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ψυχωμένος Αστυνομικός, του αρέσει η δουλειά του και στην ουσία ένα… κουσούρι αναγνωρίζει ότι έχει. Δεν του αρέσει να… κάθεται.

«Η υπηρεσία μου, μου ανέθεσε μας λέει, τον τροχονομικό έλεγχο στο Κέντρο, αυτό κάνω, την δουλειά μου». «Κανένα δεν έγραψα χωρίς λόγο» μας λέει, ικανοποιημένος, γιατί πριν απ’ αυτόν δεν σέβονταν κανείς τις διαβάσεις πεζών, τις θέσεις στάθμευσης των ΑμΕΑ.

«Επί 5 ώρες την ημέρα, κυρίως πεζός, έκοβα επί μια 5ετία περίπου 5.000 κλήσεις, βαρέθηκα όμως, κουράστηκα».

Ο ίδιος δεν δέχεται ότι είναι αυστηρός, θεωρεί ότι δεν υπάρχει δικαιολογία, για να μην κόψει μια κλήση, που δεν άκουσε, θεωρεί ότι πολλές φορές υπήρξε διαλλακτικός εκεί που έπρεπε και σε όλη την καριέρα του, ένα πράγμα φοβήθηκε. Την… γλώσσα των γυναικών.

«Απίστευτο, μας λέει, τη βρίσιμο ρίχνουν, άσε που με την πρώτη βάζουν τα κλάματα και σε κομπλάρουν».

«Δεν θέλουμε να περπατήσουμε» μας λέει, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί έχουμε την παράβαση στο αίμα μας και επίσης «χωρίς έλεγχο είμαστε άξιοι να παρκάρομε στην μέση του δρόμου, και να πάμε για… καφέ» υποστηρίζει, ενώ σε μια συνέντευξη «ποταμό» αναφέρεται σε παραβάσεις, που… καράφλιασαν και το ίδιο.

Μην την χάσετε… Στην ουσία ο Γ. Κολόμβος χωρίς να το επιδιώκει αναλύει την ψυχοσύνθεση του Έλληνα, που στην ουσία «έσκασε» και τον… Κολόμβο.

Σχετικά Άρθρα