Εκτός λειτουργίας το ΑΤΜ της Εθνικής στα Καρδάμυλα

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ
Τετ, 27/03/2024 - 13:05

Χωρίς Αυτοματοποημένο Ταμειακό Μηχάνημα -τα γνωστά μας ΑΤΜ- της Εθνικής Τράπεζας έχουν μείνει τα Καρδάμυλα για πάνω από μια εβδομάδα, όπως κατήγγειλε από το Ράδιο "Αλήθεια" η Πρόεδρος της Κοινότητας, Αικατερίνη Μαρινάκη, με αποτέλεσμα όσοι θέλουν να σηκώσουν χρήματα να αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο κοντινότερο μηχάνημα της τράπεζας, που είναι στον Βροντάδο!

Η ίδια απευθύνθηκε στην Εθνική Τράπεζα, η οποία την ενημέρωσε ότι έχουν μιλήσει με την εταιρεία που έχει την ευθύνη διαχείρισης των ΑΤΜ, πλην όμως δεν έγινε γνωστό  πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

"Την ευθύνη για εμάς την έχει η Εθνική Τράπεζα. Εκείνη πρέπει να φροντίσει τέτοια προβλήματα να αντιμετωπίζονται άμεσα. Δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στα κουτουρού... Αν ήταν εδώ ένας τουρίστας και ήθελε να σηκώσει χρήματα τι θα του λέγαμε ότι δε γίνεται; Πώς θα εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής;", σχολίασε η κα Μαρινάκη.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας λειτουργεί 3 φορές την εβδομάδα και όπως είπε η κα Μαρινάκη, οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι σταδιακά αυτό δεν θα έχει υπαλλήλους και η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται μόνο από μηχανήματα.

"Αυτό που γίνεται τώρα με το ΑΤΜ είναι ένα δείγμα του τι θα ακολουθήσει μετά...", κατέληξε η ίδια.

Σχετικά Άρθρα