Ένα ακόμη αμαξίδιο "δώρισαν" τα πλαστικά καπάκια!

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 19/06/2020 - 14:09

Τα πλαστικά καπάκια  δώρισαν ένα ακόμη αμαξίδιο, το 4ο κατά σειρά, που αγοράστηκε  από το πρόγραμμα «συγκέντρωση πλαστικών καπακιών» που υλοποιούν τα τελευταία χρόνια η ΔΙΑΝΟΧ με τον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ .

Το αμαξίδιο παραδόθηκε στην μικρή Αλεξάνδρα, το μεσημέρι της Παρασκευής στον χώρο του Παγχιακού Συλλόγου ΑμέΑ, με την πρόεδρο του Σοφία Μιχάλα να ευχαριστεί όλους τους πολίτες και τους μαθητές που με την δράση αυτή θα διευκολύνουν την καθημερινότητα της οικογένειας.

Η κ. Μιχάλα τόνισε ότι το πρόγραμμα αυτό έχει δυο άξονες, ο ένας αφορά την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και ο δεύτερος με την προστασία του Περιβάλλοντος.

Το συγκεκριμένο αμαξίδιο, που κόστισε 3000€ αγοράστηκε, από την συγκέντρωση 12 τόνων από  πλαστικά καπάκια  που συγκεντρώθηκαν στον Παγχιακό Σύλλογο και οδηγήθηκαν στην ανακύκλωση από τη ΔΙΑΝΟΧ, που συμπλήρωσε τα υπόλοιπα χρήματα ώστε να αγοραστεί το συγκεκριμένο καρότσι για την Αλεξάνδρα.

Ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ Φώτης Γιαννίρης υποσχέθηκε ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί από την εταιρεία, ενώ η μητέρα της μικρής Αλεξάνδρας, Κατερίνα Χέλιου ευχαρίστησε τους φορείς και τους πολίτες για την προσφορά τους, προτρέποντας τους να συνεχίσουν την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών.

 

ena_akomi_amaxidio_dorisan_ta._plastika_kapakia

Σχετικά Άρθρα