Ενδοοικογενειακή και κοινωνική βία, παιδική κακοποίηση και βιασμοί

Παρ, 26/02/2021 - 07:06

Για τα φλέγοντα θέματα της ενδοοικογενειακής βίας, της παιδικής κακοποίησης, των βιασμών (ψυχικής και σωματικής μορφής) που απασχολούν άλλωστε και την επικαιρότητα των ειδήσεων στο πανελλήνιο τις τελευταίες εβδομάδες με καταγγελίες βροχή, συζητούν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Εκπομπή ''Κατευθυνθήτω'' στην Aλήθεια ΤV ο Γιάννης Χονδρέλης και ο πολύ γνωστός Ψυχολόγος Παντελής Πρώϊος.

Η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Παντελή Πρώϊο, ξεδιπλώνει πτυχές των θεμάτων αυτών που μας αφορούν όλους σαν κοινωνία... και προτάσσει σκέψεις για κατευθύνσεις και τακτικές προς αποφυγήν και εξυγίανση τέτοιων φαινομένων.

Όπως τόνισαν και ο Γιάννης Χονδρέλης και ο Παντελής Πρώϊος, το θέμα δεν εξαντλείται σε μία ωριαία εκπομπή και για αυτόν τον λόγο θα υπάρξει και δεύτερη που θα το συμπληρώσει όσο το δυνατόν πληρέστερα.

Ανάμεσα στα τόσα σημαντικά που παρέθεσε ο γνωστός Ψυχολόγος Παντελής Πρώϊος...υπογράμμισε με παράπονο και εύλογη απορία... ότι στις ''Σχολές Γονέων'' που τόσα χρήσιμα πράγματα έχουν και προσφέρουν, η πλειονότητα των συμμετεχόντων που παρακολουθούν τις διαλέξεις...δεν είναι νέοι γονείς... αλλά άνθρωποι υπερήλικοι.

Σχετικά Άρθρα