Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Ενημέρωση στα Καρδάμυλα για τις πυρκαγιές

Πέμ, 20/06/2019 - 14:33

Το αυτοτελές γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και άλλους Φορείς, διοργανώνουν ενημέρωση με θέμα «Η Φωτιά σε αφορά» την Κυριακή στις 11.00 π.μ. στο δημοτικό κατάστημα των Καρδαμύλων. 

Πρόκειται για μια  χρήσιμη ενημέρωση από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου για το πως θα γίνουν περισσότερο ασφαλείς από τις πυρκαγιές οι οικισμοί του νησιού μας.

Ειδικότερα θα γίνει αναφορά στους τρόπους αποφυγής έναρξης αγροτοδασικών πυρκαγιών από αμέλεια, στην προστασία της οικογένειας και της περιουσίας μας καθώς και στους τρόπους αντίδρασης σε περίπτωση που βρεθούμε κοντά σε πυρκαγιά υπαίθρου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 16:03

Με τους φόρους που έχουν να επιβληθεί  στα καπνικά προϊόντα δυστυχώς πλέον δεν προκαλούν έκπληξη οι συνεχείς αναφορές στο αστυνομικό δελτίο για συλλήψεις ατόμων που έχουν στην κατοχή τους λαθραία τσιγάρα κ.λ.π.

Μια τέτοια ανακοίνωση έχουμε και σήμερα που αφορά στη σύλληψη στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας , ενός αλλοδαπού ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου και κατασχέθηκαν -470- πακέτα τσιγάρα, τα οποία όπως διακριβώθηκε δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

(φωτογραφία αρχείου)