Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Έπιασαν δουλειά τα συνεργεία στην Παθολογική

ΤΟΝ OKΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021 Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 09/07/2020 - 14:09

Τον Οκτώβριο του 2021 θα είναι έτοιμα τα κτίρια 3 και 4 του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου που θα στεγάσουν την παθολογική και ψυχιατρική Κλινική.

Αυτό ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος που επισκέφτηκε το εργοτάξιο προκειμένου να δει από κοντά την επανέναρξη των εργασιών.

«Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις καθώς η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη τόσο από το ΕΣΠΑ, όσο και από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου», ανέφερε ο κ.Μπουγδάνος που χαρακτήρισε την παράταση που ζήτησε ο εργολάβος «λογική» καθώς οι εργασίες είχαν διακοπεί για ένα περίπου χρόνο λόγω αστοχίας στην αρχική μελέτη.

«Στόχος μας είναι το έργο να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους Χιώτες, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας»  ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 12/08/2020 - 11:10

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα είναι μόνη της απέναντι στην Τουρκία, κατέθεσε ο δημοσιογράφος –συγγραφέας Κώστας Μαρδάς στο «Ράδιο Αλήθεια» σχολιάζοντας τις εξελίξεις.

Ο κ Μαρδάς τόνισε ότι «τώρα μετράμε τους φίλους μας», υπογραμμίζοντας ότι μέχρι στιγμής η Ε.Ε έχει σταθεί ρητορικά δίπλα μας, ενώ αναφορικά με την στάση της Γερμανίας , που έχει και την προεδρία της Ε.Ε αυτή την περίοδο, την χαρακτήρισε ως «διαμεσολαβήτρια χώρα».

«Εκτιμώ ότι δεν έχουμε συμμάχους που θα σταθούν δίπλα μας σε μια πιο δυναμική στάση. Είμαστε μόνοι μας» τόνισε ο κ Μαρδάς.

«Είναι ολοφάνερο ότι ο Ερντογάν έχει κακιώσει, μετά την υπογραφή με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ και θέλει να μας σύρει σε διάλογο», είπε ο κ. Μαρδάς συμπληρώνοντας ότι «η μοναδική χώρα που μπορεί να σταματήσει τον Ερντογάν είναι οι Η.Π.Α».

«Η επομένη κίνηση που πρέπει να κάνει η Ελλάδα είναι να απευθυνθεί προς της ΗΠΑ, καθώς, ως χώρα του ΝΑΤΟ, είμαστε υπό την Αμερικανική κηδεμονία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την στάση της Ελλάδας, ο κ. Μαρδάς εκτιμά ότι «πάμε καλά, αρκεί να αποφύγουμε τους παρορμητισμούς», ενώ δεν παράλειψε να αναφερθεί  και στην Κύπρο λέγοντας ότι « Η Κύπρος με τις ενέργειες για χάραξη ΑΟΖ μετέφερε την ένταση από την Πάφο στο Καστελόριζο».