Επικίνδυνα σημεία στο οδικό δίκτυο Καρφά - Μέγα Λιμνιώνα

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 23/07/2021 - 12:06

Στην επικινδυνότητα που υπάρχει σε συγκεκριμένα σημεία στο οδικό δίκτυο Χίου - Καρφά - Μέγα Λιμνιώνα επικεντρώνει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος επαγγελματιών της περιοχής, αναφέροντας ότι από τον Απρίλιο είχε επισημάνει το συγκεκριμένο πρόβλημα στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χίου ζητώντας να τοποθετηθούν πλαστικά πασαλάκια, που θα εμποδίζουν την στάθμευση οχημάτων κατά μήκος των επικίνδυνων σημείων που δύναται να προκληθεί τροχαίο δυστύχημα.

Η απάντηση - αναφέρει-  της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Χίου ήταν ότι: "τοποθετούνται μόνο σε σημεία στα οποία εμποδίζεται συστηματικά η στροφή των μέσων μαζικής μεταφοράς"!

«Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πως είναι δυνατόν να υπάρχει άμεσος κίνδυνος εμπλοκής ατυχήματος από τα ΙΧ, όπως γίνεται τώρα εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας και της στενότητας της οδού από στάθμευση αυτοκινήτων σε επικίνδυνα σημεία εμποδίζοντας ταυτόχρονα την ομαλή διέλευση, αλλά για τα οχήματα των μέσων μαζικής μεταφοράς, που είναι και μεγαλύτερα σε μέγεθος, να μην υπάρχει!

Ούτε είναι αρμοδιότητά μας να αστυνομεύουμε αλλά και ούτε θέλουμε να καταγγέλλουμε τους επισκέπτες της περιοχής μας για παράνομο παρκάρισμα.

Για αυτό τον λόγο θα παρακαλούσαμε τους "αρμόδιους¨ να αντιληφθούν ότι υπάρχουν σημεία καρμανιόλες (κυριολεκτικά) και θα πρέπει προληπτικά να τοποθετήσουν εμπόδια αποτροπής στάθμευσης ώστε να αποσοβηθούν τα ατυχήματα.

Πρώτο - πρώτο σημείο είναι η στροφή του ξενοδοχείου "ΕΡΥΘΑ" και δεύτερο η στροφή απέναντι από το πρώην κτίριο  Γιαμμού  προς το ξενοδοχείο Sea View», αναφέρει ο Σύλλογος.

Σχετικά Άρθρα