Το Εργατικό Κέντρο αποχαιρετά το Γιώργο Μακκά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΧΙΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
Παρ, 30/06/2023 - 15:54

Το Εργατικό Κέντρο Χίου εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Γιώργου Μακκά.

Σε σχετικό μήνυμά του σημειώνει:

"Ο Γιώργης ήταν εξαίρετος συνάδελφος και συναγωνιστής. Υπηρέτησε άξια και με ζήλο το συνδικαλιστικό κίνημα διατελώντας πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού επί σειρά ετών, όπως και πρόεδρος του σωματείου Ελαιοχρωματιστών και Ασβεστοχρηστών Χίου, και μετέπειτα πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Χίου.

Ένας δραστήριος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός που είχε δώσει το δικό του αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Ευχόμαστε ειλικρινά  ο Θεός να του χαρίζει ανάπαυση σώματος και ψυχής και στην οικογένειά του υγεία για να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του."

Για το θάνατο του Γ. Μακκά ανακοίνωση εξέδωσε και το Σωματείο Οικοδόμων Χίου:

Αναλυτικά αναφέρει:

"Η Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων Χίου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Γιώργου Μακκά, άξιου συναδέλφου και συναγωνιστή που επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος καθώς και μέλος της διοίκησης του Σωματείου Ελαιοχρωματιστών και Ασβεστοχρηστών Χίου  (μετέπειτα Σωματείο Οικοδόμων Χίου). Προάσπισε το συνδικαλιστικό κίνημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσει στις νεότερες γενιές τη γνώση και τη φλόγα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και του εργατικού κινήματος.

Ευχόμαστε ειλικρινά  ο Θεός να του  χαρίζει ανάπαυση σώματος και ψυχής και στην οικογένειά του υγεία για να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του".

 

Σχετικά Άρθρα