"Εργοτάξιο" οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χίου

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 24/05/2021 - 15:19

Στις εργασίες αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Χίο, αναφέρθηκαν σε κοινή συνέντευξη τύπου οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης, Αγ.Μηνά Παναγιώτης Μανδάλας και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Μανάρας.

Σύμφωνα με τον κ. Ξενάκη ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για τα γήπεδα Αγ. Γεωργίου Συκούση και Θυμιανών με παρεμβάσεις που φτάνουν το 1 εκ.ευρώ.

Στα γήπεδα αυτά προβλέπεται αλλαγή χλοοτάπητα, διαμόρφωση εισόδων, περιφράξεις, αποδυτήρια και άλλες εργασίες αναβάθμισης.

Παράλληλα, αναφορικά με τον γήπεδο «Σέντα» ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ανέφερε ότι δεν έχει ακόμη προχωρήσει καθώς είναι κατασκευασμένο σε δασική έκταση και απαιτείται ο αποχαρακτηρισμος της.

Ο πρόεδρος του νομικού προσώπου αναφέρθηκε στις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης που θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο σε 6 γήπεδα ποδοσφαίρου (Καλαμωτή, Νένητα Πυργί, Σέντα, Δαφνώνα, Δημ. Στάδιο Χίου) στα οποία θα γίνει και αλλαγή χλοοτάπητα.

Στην καλή συνεργασία όλων που φέρνει αποτελέσματα, αναφέρθηκε ο χωρικός αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μανδάλας, υπογραμμίζοντας ότι εκτός όλων των άλλων άμεσα θα γίνουν εργασίες και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της «Δάφνης» στον Δαφνώνα.

 

ergasies_anavathmisis_se_gipeda_podosfairoy

Σχετικά Άρθρα