Χίος, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Ευχαριστήριο του Εργατικού Κέντρου για την δωρεά Σχολικών ειδών

Πέμ, 12/09/2019 - 19:25

Για ακόμα μια χρονιά το Εργατικό Κέντρο Χίου στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του  οργάνωσε την δράση συγκέντρωσης των απαραίτητων σχολικών ειδών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Το απόγευμα της Τρίτης 10/09/2019 και λίγες ώρες πριν το κουδούνι του σχολείου χτυπήσει, μοιράστηκαν σε 40 μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σχολικά εφόδια, τσάντες για τους μαθητές του Δημοτικού και γραφική ύλη για τις μεγαλύτερες τάξεις.

Αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή υπήρξαν πολλοί συμπολίτες μας που ανώνυμα προσέφεραν από το υστέρημά τους καθώς και επιχειρήσεις του νησιού που χωρίς δισταγμό ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας συνδράμοντας ουσιαστικά στη δράση μας και αναφέρονται παρακάτω.

ΚΟΥΜΗΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΥΞΙΔΑ

MY MARKET

ΝΗΡΕΑΣ

EVEREST

 

Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 14/12/2019 - 20:09

Αυτή τη φορά η βροχή έδεσε με τη φωτεινότητα, τα Χριστούγεννα δέθηκαν και αυτά με τις καιρικές τους συνθήκες, το Αργέντικο έλαμψε ακόμα και κάτω από… ομπρέλες.

Έτσι παρά την βροχή, το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο έλατο φωτίστηκε, το Αργέντικο έλαμψε σε κάθε γωνιά του και περιμένει κάτω από καλύτερες συνθήκες όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν όλο αυτό το διάστημα των γιορτών.

Ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης και η σύζυγος του, ζεστοί πάντα στην φιλοξενία τους παρέθεσαν ένα μικρό γεύμα στις αρχές και τους φίλους τους, ενώ ο Μητροπολίτης Χίου δεν παρέλειψε μαζί με τα «Χρόνια πολλά» να ευχηθεί ιδιαιτέρως στους ναυτικούς μας.

Παρόντες στην γιορτή ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης Αντιναύαρχος Λ.Σ., ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Στρατιωτικός Διοικητής και λοιπές αρχές.

to_paramythi_ton_hristoygennonargentiko_2019_christmas_fairy_tailargentiko_2019

Το γεγονός για άλλη μαι χρονιά κάλυψε εκτός των τοπικών τηλεοπτικό συνεργείο του ΑντέναΣπάνιο αλλά τρεις... Ταξίαρχοι μαζί έστω και με πολιτική περιβολή