«Φιλί ζωής» στον ΝΟΧ από τον Δήμο Χίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 09/03/2021 - 13:24

Με το ποσό των 40.000 ευρώ επιχορηγεί η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, μέσω του Νομικού Προσώπου, τον Ναυτικό Όμιλο Χίου, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα σε μια δύσκολη, οικονομικά, συγκυρία.

«Οριστικοποιούμε αυτό που είχαμε εξαγγείλει. Την στήριξη μας, με έμπρακτο τρόπο, στο ιστορικό σωματείο του νησιού μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι « ο Δήμος στέκεται αγωγός και συμπαραστάτης και στις εγκαταστήσεις που χρησιμοποιεί ο ΝΟΧ για τις προπονήσεις του».

Για μια έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος της Δημοτικής Αρχής προς τον ΝΟΧ, έκανε λόγο ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου Γιάννης Μανάρας, που υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον πρόεδρο του ΝΟΧ Δημήτρη Σκαπινάκη.

Από την πλευρά του ο κ. Σκαπινάκης ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή για την στήριξη της  λέγοντας ότι «ανταποκρίθηκε άμεσα στην αγωνία της οικογένειας του ΝΟΧ», ενώ για την πανελλαδική προβολή της Χίου μέσω του ιστορικού σωματείου υδατοσφαίρισης έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Μπελέγρης.

Να σημειώσουμε ότι ο Σταμάτης Κάρμαντζης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, όλα τα χιώτικα σωματεία εθνικής κατηγορίας .

40.000_eyro_oikonomiki_stirixi_ston_naytiko_omilo_hioy

Σχετικά Άρθρα