Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

Παρ, 31/10/2014 - 14:15

 Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν. Χίου προσκαλεί τα μέλη του στην τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική του Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χίου. Στην  ημερήσια  διάταξη περιλαμβάνονται:

α. Εκλογή Εξελεκτικής Επιτροπής

β. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

γ. Εκλογή αντιπροσώπων για την Περιφερική Ομοσπονδία ΑΜΕΑ  Βορείου Αιγαίου

δ. Εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο της Ε.Σ.Α.με.Α (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) και για το συνέδριο της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α. με Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματίων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία)

ε. Ανακοινώσεις Προέδρου

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να παραστούν όσο το δυνατόν πιο μαζικά διότι η παρουσία όλων όσων ενδιαφέρονται κρίνεται απαραίτητη και ιδιαίτερα ουσιαστική. Επίσης όποια από αυτά επιθυμούν να συμμετέχουν στα παραπάνω θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα στο γραφείο του συλλόγου ή σε κάποιο μέλος του Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα