«Γευτείτε την απεραντοσύνη και γενναιοδωρία της θάλασσας»

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 13/09/2021 - 13:55

Με την πατρική ευχή να μην απορρίψουν το ναυτικό επάγγελμα χωρίς πρώτα να το δοκιμάσουν καλωσόρισε του μαθητές του Ιδιωτικού Ναυτικού Λυκείου TEENS, ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, ευχόμενος καλή σχολική χρονιά.

Ο καπ. Παναγιώτης υπογράμμισε ότι οι απόφοιτοι του TEENS είναι ελεύθεροι να ακολουθήσουν όποιο επάγγελμα θεωρούν ότι τους ταιριάζει καλύτερα, αλλά με την συμβουλή να δοκιμάσουν την διέξοδο της θάλασσας πριν την απορρίψουν.

«Έχουμε ιδιωτικά σκάφη και πλοία της εταιρείας μας που περνούν από την Χίο οπότε μπορείτε έστω για ένα δίμηνο το καλοκαίρι να δοκιμάστε την απεραντοσύνη και την γενναιοδωρία της θάλασσας, προτού επιλέξετε ένα άλλο επάγγελμα», ανέφερε ο Καρδαμυλίτης καπετάνιος, συμπληρώνοντας ότι η Χίος χιλιάδες χρόνια ξεχωρίζει στο ναυτικό επάγγελμα.

Ο καπ. Παναγιώτης αναφέρθηκε και στις πρωτοποριακές και ξεχωριστές εγκαταστήσεις του Ιδιωτικού Λυκείου, προσθέτοντας ότι οι επιδόσεις των αποφοίτων στις πανελλήνιες εξετάσεις είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι μετά την αποφοίτηση από το Ναυτικό Λύκειο TEENS δεν είναι απαραίτητη η φοίτηση σε ΑΕΝ για την ναυτική σταδιοδρομία.

geyteite_tin_aperantosyni_kai_gennaiodoria_tis_thalassas

Σχετικά Άρθρα