Γιάννης Μανάρας: «Φυτώριο αθλητών το Ιωνικό Κολυμβητήριο»

ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ "ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΠΔΔ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 02/10/2020 - 13:37

Τις επεμβάσεις που έγιναν στο Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου, παρουσίασε ο πρόεδρος το Νομικού Προσώπου Γιάννης Μανάρας και ο προϊστάμενος του Κολυμβητηρίου Δημήτρης Κομνηνός, τονίζοντας και οι δυο ότι «άλλαξαν όψη οι εγκαταστάσεις».

Χαρακτηρίζοντας το Ιωνικό Κολυμβητήριο ως «την ναυαρχίδα των αθλητικών εγκαταστάσεων», ο κ Μανάρας τόνισε ότι ο χώρος αποτελεί μια κυψέλη για παιδιά αλλά ταυτόχρονα και ένα φυτώριο νέων πρωταθλητών και για τον λόγο αυτό έχει δοθεί μεγάλο βάρος σε σειρά παρεμβάσεων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού προσώπου, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά πραγματοποιήθηκαν εργασίες, με σημαντικότερες την τοποθέτηση πλακιδίων περιμετρικά της μικρής πισίνας, την επέμβαση στην οροφή, καθώς, όπως είπε, έμπαζε νερά, αλλά και τον εξωραϊσμό του περιβάλλοντα χώρου.

Επόμενο βήμα, σύμφωνα με τον κ Μανάρα, η αλλαγή κουφωμάτων, στο πλαίσιο της ενεργειακής αναβάθμισης, η επισκευή, των για χρόνια, κλειστών ξενώνων, καθώς και η αλλαγή καλυμμάτων και στις δυο πισίνες.

«Όλες οι εργασίες και αυτές που έγιναν και αυτές που προγραμματίζονται στοχεύουν στο να έχουμε ένα κολυμβητήριο που θα ικανοποίει όλους τους χρήστες, από τα μικρά παιδιά μέχρι τους αθλητές μας», υπογράμμισε ο κ Μανάρας.

Σειρά παρεμβάσεων έγιναν και στην «καρδιά» του Κολυμβητηρίου το μηχανοστάσιο, σύμφωνα με τον κ. Κομνηνό που τόνισε ότι ήδη έχουν γίνει αλλαγές σε σωληνώσεις, μποϊλερ και δίκτυα υπογραμμίζοντας ότι πολλά από αυτά ήταν αρκετών χρόνων.

«Έχει αλλάξει όψη το μηχανοστάσιο» είπε ο κ Κομνηνός συμπληρώνοντας ότι ήδη εκπονείται μελέτη για την αντικατάσταση λεβητών και αντλιών.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ όλες οι εργασίες και παρεμβάσεις έγιναν από το προσωπικό του Κολυμβητηρίου, με τον Γιάννη Μανάρα να τονίζει ότι έτσι εξοικονομήθηκαν χρήματα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

 

 

seira_paremvaseon_sto_ioniko_kolymvitirio

Σχετικά Άρθρα