Χίος, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Γιορτές με την ΑΛΗΘΕΙΑ, για να... τρέξουν οι τροχοί

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 23/12/2019 - 06:34

Γιορτές με την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, να... γυρίσουν οι τροχοί. Ο Δημήτρης Λιούντρης, η Σοφία Χατζαθανάση, η Λουλούδη Φακίρη, ο Γιάννης Βούκουνας και αρκετοί ακόμη χιώτες μουσικοί και χορευτές του Φάρου Βαρβασίου και των Ιώνων μας διασκεδάζουν στον πολυχώρο «Βυρσοδεψείο» και μας καλούν να συμβάλλουμε κι εμείς ώστε να τρέξουν οι τροχοί: Να ενισχύσουμε τους Ίωνες να αγοράσουν ένα λεωφορειάκι για τις μετακινήσεις τους.

Το εορταστικό πρόγραμμα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV θα μεταδοθεί το βράδυ των Χριστουγέννων, με στόχο οι αθλητές των Ιώνων να πετύχουν το στόχο τους.

Οσοι επιθυμούν να το κάνουν από τώρα

Εθνική Τράπεζα
ΙΒΑΝ: GR7401104900000049054409633
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤEΙΟ ΑΜΕΑ ΙΩΝΕΣ ΧΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 19/02/2020 - 15:55
Σημαντικές απώλειες ανθρώπων

Ο Σύλλογος Καθηγητών του 2ου Γυμνασίου με ανακοίνωσή του αποχαιρετά τον Γιάννη Καμενάκη.

Σ’αυτήν αναφέρει:

«Σύσσωμο το «Λιβάνειο» 2ο Γυμνάσιο Χίου, εκπαιδευτικοί και μαθητές, αποχαιρετούμε με βαθιά λύπη τον αγαπημένο μας συνάδελφο, τον εξαιρετικό καθηγητή, τον καλό μας φίλο και καρδιά του σχολείου μας, Γιάννη Καμενάκη.

 Η τόσο πρόωρη και αιφνιδιαστική απώλειά του πλήγωσε τους οικείους του, όλους εμάς τους συναδέλφους του –τη δεύτερη οικογένειά  του- και τους μαθητές που έβρισκαν στο πρόσωπό του έναν ανθρώπινο δάσκαλο, πρόθυμο να τους μυήσει στην επιστήμη του τη Φυσική.

Η μνήμη του θα είναι ζωντανή στο μυαλό, στην καρδιά μας και στον χώρο του σχολείου που τόσο αγάπησε.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του».