Χίος, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Γιορτή ψαρέματος στα Λιμνιά της Βολισσού

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 16/08/2019 - 06:47

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται αυτό το καλοκάιρι στην Αμανή, χθες υπήρξε ιδιαίτερη συμμετοχή, ιδιαίτερα από... υποψήφιους ψαράδες, οι οποίοι όμως δεν τα πήγαν άσχημα, στον διαγωνισμό ψαρέματος, που έγινε στα Λιμνιά.

Οπως σημειώνει χαρακτηριστικά η εντεταλμένη Σύμβουλος Αμανής Βιβή Ποταμούση, δικές της και οι φωτογραφίες "Και ψαρέψαμε και παίξαμε και γελάσαμε και δώρα κερδίσαμε! Ευχαριστώ τους χορηγούς μας το fish bite και prestige event και τα παιδάκια μας που μας χάρισαν ένα όμορφο απόγευμα! Μπράβο σε όλους και ένα παραπάνω στους καλύτερους!"

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 14:09

Ξεκινά από την Δευτέρα η «εβδομάδα αγάπης» του Δήμου Χίου στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας Γιώργο Πατεριμό και την σύμβουλο του δημάρχου Χίου Μαριέττα Παππά, οι πολίτες της Χίου θα έχουν την ευκαιρία από την Δευτέρα μέχρι τη Παρασκευή να δωρίσουν, παιχνίδια, τρόφιμα και φάρμακα για όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του δήμου αλλά και συλλόγους.

«Σε καθέναν από τους τέσσερις οικίσκους που έχουμε τοποθετήσει στην πλατεία θα μπορούν οι πολίτες να αφήνουν παιχνίδια, τρόφιμα, φάρμακα αλλά και βιβλία», ανέφερε η κ. Παππά, συμπληρώνοντας  ότι ειδικά η τελευταία  δράση είναι ανταποδοτική δηλαδή κάποιος θα μπορεί να αφήσει ένα βιβλίο και να πάρει ένα άλλο.

Στους οικίσκους θα στεγάζονται οι κοινωνικές δομές του δήμου Χίου, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, που σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς, θα προχωρούν σε ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών δίνοντας με την σειρά τους το δικό τους χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης.