Χάνουμε ανθρώπους ελλείψει οδηγού στο ασθενοφόρο της Βολισσού!

Δήλωση της δημοτικής συμβούλου και Πρόεδρου της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ν. Χίου Βιβής Ποταμούση
Δείτε τις ΦωτογραφίεςΑκούστε το ηχιτικό
Δευ, 12/07/2021 - 12:48
Ηχητικό απόσπασμα: 

Σε δήλωσή της η δημοτική σύμβουλος Αμανής και Πρόεδρος της  ΔΕΕΠ Ν. Δημοκρατίας, με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο 43χρονου πυροσβέστη στην Κατάβαση και την έλευση του ασθενοφόρου από την πόλη της Χίου στο συμβάν μετά από μία ώρα, επαναφέρει το θέμα της κάλυψης της θέσης οδηγού στο ασθενοφόρο της Βολισσού.

Μάλιστα η ίδια πριν λίγο σε συνέντευξή της στο Ράδιο "Αλήθεια" επισήμανε ότι αν το ασθενοφόρο της Βολισσού είχε οδηγό τότε θα πήγαινε στο συμβάν σε 5 λεπτά με γιατρό!

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει εγκριθεί η πρόσληψη, πλην όμως δεν έχει ολοκληρωθεί το γραφειοκρατικό μέρος για την ολοκλήρωσή της, ώστε να αναλάβει έργο ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση.

Ακολουθεί η δήλωσή της, ενώ επισυνάπτεται και η αναφορά της στο Ράδιο "Αλήθεια":

«Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο  όλων αυτών που βιώνουμε στην  Αμανή πάνω από μία δεκαετία. Ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του γιατί ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να προσληφθεί οδηγός στο ασθενοφόρο της Αμανής και περιμένουμε να ενημερωθεί και να μπορεί να εξυπηρετήσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χάνοντας πολύτιμο, όπως αποδείχθηκε ακόμη μία φορά χρόνο. Να σημειωθεί ότι έχει εγκριθεί η πρόσληψη από τις αρχές Ιουνίου 2021 και είναι «χαμένη» στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. 

Ως  μόνιμη κάτοικος της  περιοχής μόνο θλίψη και οργή μπορώ να νοιώσω για μία κατάσταση η οποία διαιωνίζεται, για μια στάση  που μόνο ως αδιαφορία μπορεί να θεωρηθεί. Ως Δημοτική Σύμβουλος της Αμανής αλλά και ως Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ν. Χίου δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να προσπαθώ για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας  που δυστυχώς δεν είναι η μόνη που επιβαρύνει τον τόπο μας και όλους όσοι επέλεξαν την Αμανή για μόνιμη κατοικία παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ελπίζω σε αυτή την προσπάθεια να σταθούν αρωγοί ΟΛΟΙ ξεπερνώντας επιτέλους μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Χάνονται ζωές και καταστρέφονται οικογένειες».

Σχετικά Άρθρα