Χριστουγεννιάτικα δώρα από τα ΑμΕΑ

Τετ, 02/12/2020 - 19:56

Ο Παγχιακός σύλλογος Α.μεΑ. και το εργαστήρι του, υποδέχονται την 3η Δεκέμβρη 2020, Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα για τα άτομα με Αναπηρία, με χαμόγελο και αισιοδοξία την Ημέρα αυτή και ανάβουν τα λαμπάκια, για να φωτίσουν το δύσβατο μονοπάτι της «αναπηρίας» σαν απάντηση στις δύσκολες ημέρες που βιώνουν καθημερινά!

Στο «Εργαστήρι» του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ, τα παιδιά με αναπηρία ετοίμασαν, όπως κάθε χρόνο, καλόγουστα δωράκια, ρόδια, κουμπαράδες, ημερολόγια, γούρια, για να συνοδεύσουμε τις ευχές μας προς τους αγαπημένους μας, φίλους και συγγενείς, τις Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, το περίπτερο θα λειτουργεί μόνο σαν εκθεσιακός χώρος, ενώ όσοι θέλουν να αγοράσουν κάποιο από τα έργα μας, πρέπει να απευθύνονται στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ, στο τηλέφωνο: 22710 24194 ή στο e-mail: ameachio@otenet.gr και στη σελίδα του Εργαστηρίου στο facebook Εργαστήρι ΑΜΕΑ Μπομπονιέρες Χίος.

Με τις αγορές βοηθάτε στη διατήρηση της λειτουργίας του «Εργαστηρίου» που αναλαμβάνει επίσης την παράδοση των παραγγελιών σας στη διεύθυνση που επιθυμείτε!

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας θα παρουσιάσουν τα έργα τους αύριο 3 η Δεκέμβρη  στις 11.00 π.μ. στο περίπτερο του Π.Σ.Α.μεΑ. στην Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

Σχετικά Άρθρα