Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

"Η Κυβέρνηση μας εμπαίζει με τις επικουρικές συντάξεις"

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 17/06/2020 - 15:14

Για εμπαιγμό κατηγορούν την κυβέρνηση οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ οι επιστροφές στην επικουρική σύνταξη αφορούν ένα μικρό τμήμα και όχι ολόκληρο το ποσό.

Παράλληλα αναφορικά με το ΕΚΑΣ ο Στέλιος Κουμπιάς τόνισε ότι ενώ όσοι το λάμβαναν δεν θα πρέπει να πληρώνουν συμμετοχή στα φάρμακα εν τούτοις κάποιοι συνταξιούχοι ακόμη χρεώνονται το ποσοστό της συμμετοχής τους.

«Αυτό που ζητάμε από τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ είναι να ζητήσουν ένα αντίγραφο της σύνταξης τους από τον λογιστή τους, προκείμενου να μην πληρώνουν συμμετοχή στα φάρμακα τους» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΕΣ/ΝΑΤ, τονίζοντας ότι όσοι θέλουν διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο στην οδό Δημοκρατίας.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 09/08/2020 - 21:49

 Σήμερα ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" διοργάνωσε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στον Εμπορειό. Η δράση είχε τη στήριξη του Δ.Σ και της διοικήτριας του Σ.Ν.Χ. Ελ. Κανταράκη της κοινότητας Πυργίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου!

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριάρχης Π . Μπουγδάνος η Διοικήτρια του Σ.Ν.Χ.  Ελ. Κανταράκη και η Πρόεδρος του Πυργίου  Ειρ. Βολάκη.

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" τους ευχαριστεί θερμά όπως επίσης ευχαριστεί τους Αιμοδότες για τη προσφορά τους και το Ξενοδοχείο Emporios Bay για την ευγενική παραχώρηση του χώρου .

Έγινε συλλογή 26 μονάδων αίματος, πολύ περισσότερων από πέρσι.

Άντε και του χρόνου περισσότερες.