Χίος, Σάββατο 20 Οκτωβρίου

Η θάλασσα βγήκε πάλι στην παραλιακή, κίνδυνος ατυχημάτων

Τρί, 13/03/2018 - 06:24
Πέτρες στο δρόμο

Χωρίς να φαίνεται να απασχολεί σοβαρά καμιά αρμόδια αρχή, για πολλοστή φορά και χθες το βράδυ, λόγω των περιοδικών ισχυρών ανέμων, η θάλασσα βγήκε πάλι στη στεριά, στο ύψος του παραλιακού δρόμου του αεροδρομίου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν πέτρες στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα και ελλείψει επαρκούς φωτισμού, ορατότητας αλλά ολισθηρότητας, να κινδυνεύουν με πτώση και τραυματισμούς ειδικά οι οδηγοί των δικύκλων. 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 20/10/2018 - 19:22

Το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου καλεί τα Μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 2η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή στις 5.30 μ.μ. στον χώρο του Σωματείου, στις Εργ. Κατοικίες Ευρετής.

 

Το θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι:

 

1. Εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων του Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου στην ΠΟΑμεΑΒΑ.

2. Εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων του Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου στην ΕΣΑμεΑ.

Επίσης θα υπάρξει ενημέρωση σε θέματα του Σωματείου μας.

Δεδομένου ότι στην ΠΟΑμεΑΒΑ θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες το 2018 οφείλουμε να προχωρήσουμε σε εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου που θα συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΠΟΑμεΑΒΑ. Σας ενημερώνουμε ότι όσα περισσότερα μέλη μας ψηφίσουν, τόσους περισσότερους αντιπροσώπους θα έχουμε στην ΠΟΑμεΑΒΑ γεγονός που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την καλύτερη εκπροσώπησή μας στην Ομοσπονδία.

Επιπλέον, αποφασίσαμε να εκλέξουμε ως Σωματείο για πρώτη φορά δικό μας αντιπρόσωπο στην ΕΣΑμεΑ κάνοντας χρήση του δικαιώματος που μας δίνει το καταστατικό της Περιφερειακής Ομοσπονδίας  ώστε να εξασφαλίσουμε την άμεση εκπροσώπησή μας.

Ο αριθμός των αντιπροσώπων μας εξαρτάται από τον αριθμό των ψηφισάντων μελών μας (πασχόντων και των Αρωγών).

Η ύπαρξη των συλλογικών οργάνων όπως είναι το Σωματείο μας, η ΠΟΑμεΑΒΑ και η ΕΣΑΜΕΑ και η εκπροσώπηση μας μέσω αυτών είναι απολύτως απαραίτητη και αναγκαία

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την υποψηφιότητά σας μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Κυριακή, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου, ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος για τον καταρτισμό και εκτύπωση των ψηφοδελτίων. Στην δήλωση υποψηφιότητας πρέπει να αναγραφεί και για ποιό ή ποιά Όργανα υποβάλετε υποψηφιότητα.

Μπορείτε να δηλώσεις υποψηφιότητα στέλνοντας email στο swmateioatomwn@sklirinsikataplakasxiou.gr στo τηλέφωνo 6973532792.

Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία μόνον εάν παρίστανται πάνω από το 1/2 των μελών που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις έως και το 2018. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μετά από μία εβδομάδα στο ίδιο μέρος, την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:30, οπότε θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία οσαδήποτε και αν είναι τα παρόντα μέλη.

Ευχαριστούμε θερμά.

                                                                                                                       

Εκ του ΔΣ

Ο Πρόεδρος

 

Σταμάτης Κλουμάσης