Η ΘΑΛίΑ ευχαριστεί

Τρί, 05/10/2021 - 01:05

Με αφορμή την διεξαγωγή της εκδήλωσης για την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων που έλαβε μέρος το περασμένο Σάββατο στο Ρίζικο η εθελοντική ομάδα ΘΑΛίΑ ως βασικός διοαργανωτής της επιθυμεί και δημοσίως να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν "Η Τρίτη Ηλικία στη λογοτεχνία".

Η εθελοντική ομάδα για την τρίτη ηλικά ευχαριστεί θερμά τον κ. Σταύρο Σπυράκη, που είχε τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης καθώς και μέλη της ομάδας του "Θεατροποιοί".

Ευχαριστεί επίσης τους ιδιοκτήτες του καταστήματος ORTHON, τον κ. Νίκο Βιττάκη, το Supermarket ΧΑΡΑ, το Ζαχαροπλαστείο A La Cr​eme, το βιβλιοπωλέιο ΠΥΞΙΔΑ, το αρχοντικό Ρίζικο, το κατάστημα Βαγιάνου και τον Γιάννη Παληό των εκδόσεων Άλφα Πι.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την οργάνωση επιστημονικής ημερίδας με θέμα το Alzheimer σε σχέση με τους φροντιστές υγείας και το οικείο περιβάλλον του ασθενούς.

Η ΘαΛίΑ τονίζει κλείνοντας την αξιοθαύμαστη και αξιέπαινη κοινωνική ευαισθησία και ενσυναίσθηση των μελών της και όλων όσων συνέβαλαν και συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των στόχων της, που είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα προβλήματα, τις ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες και τις δυνατότητες της τρίτης ηλικίας.

 

Σχετικά Άρθρα