Και η αναισθησία έχει όρια!

Διαδικασίες απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στους Μύλους του Νοσοκομείου
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 23/06/2021 - 15:04

Αυτά τα όρια θέτει η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χίου στην εικονιζόμενη περίπτωση εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου μπροστά από τους Μύλους στην περιοχή του νοσοκομείου, προχωρώντας άμεσα στις διαδικασίες απομάκρυνσής του, ως στερεό απόβλητο.

Ακολουθεί ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Πάνο Αναγνώστου:

«Σε έναν από τους πλέον προβεβλημένους αρχαιολογικούς χώρους  του νησιού με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον, πόλο έλξης επισκεπτών ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, τους αναπαλαιωμένους Μύλους στην περιοχή του Νοσοκομείου Χίου, αχαρακτήριστος για την ασυνειδησία του ιδιοκτήτης αυτοκινήτου, χαρακτηρισμένου ως στερεού αποβλήτου, θεώρησε δέον να εγκαταλείψει το όχημα έμπροσθεν της μοναδικής σκάλας πρόσβασης στο χώρο, δημιουργώντας πλέον της αισθητικής ανορθογραφίας και πρόβλημα στην προσέγγιση των επισκεπτών στο χώρο.    

Με αίσθημα ευθύνης και για λόγους δημοσίου συμφέροντος δόθηκε εντολή για την άμεση απομάκρυνση του στερεού αποβλήτου από τον χώρο και τη δρομολόγηση όλων των περαιτέρω νόμιμων διαδικασιών.

Η ευθύνη για την τήρηση και την προστασία της αισθητικής εικόνας του νησιού μας αποτελεί υποχρέωση όλων και προς αυτήν την κατεύθυνση θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Σχετικά Άρθρα