Και Τουρκικά στο προγράμματα Δια Βίου Μάθησης

Πέμ, 18/09/2014 - 16:18

Πέρσι πήγαν στα τμήματά του περίπου 700 άτομα, φέτος ο αριθμός αυτός αναμένεται να είναι μεγαλύτερος.

Ο λόγος για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χίου, που ήδη ανακοίνωσε το φετινό πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων (παρουσιάζεται σε μορφή pdf), στο οποίο εκτός από τις δράσεις εθνικής εμβέλειας, περιλαμβάνονται και τοπικές, οι οποίες θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα, αφού είναι σε εκκρεμότητα το θέμα των εκπαιδευτών.

Προς το παρόν εκείνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα 25ωρα ή 50ωρα συνολικά προγράμματα, είναι να υποβάλλουν αίτηση στο Κέντρο, που στεγάζεται στο ισόγειο του REX, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου.

Πάντως όπως είπε στην «Α» η υπεύθυνη εκπαίδευσης, Βιργινία Παλαιού, πολλοί είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα τοπικής εμβέλειας της Τουρκικής Γλώσσας, αλλά και για εκείνο της οικιακής μελισσοκομίας.

Από τα προγράμματα εθνικής εμβέλειας εκείνα που κέντρισαν, τουλάχιστον την προηγούμενη χρονιά, το ενδιαφέρον αρκετών ήταν πάλι τα ξενόγλωσσα (αγγλικά κ.λ.π.) αλλά και τα προγράμματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σημειώνεται ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει έως 3 τμήματα στα προγράμματα εθνικής εμβέλειας και έως δύο στα τοπικής (σύνολο δηλ. μέχρι και 5).

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα