Δια βίου μάθηση από το Σύλλογο Αποφοίτων Βροντάδου

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 04/08/2020 - 15:53

Με «όχημα» τη διά βίου μάθηση ξεκινά το ταξίδι του ο νεοσύστατος Σύλλογος Αποφοίτων και Φίλων του Ανδρεάδειου Γυμνασίου και των Λυκείων του Βροντάδου, ο οποίος ανέδειξε και την πρώτη του διοίκηση, με Πρόεδρο τον Παντελή Σαλιάρη.

Ο σύλλογος -είπε ο Πρόεδρος σε συνέντευξή του στο Ράδιο «Αλήθεια»- στοχεύει  να στηρίξει τους μαθητές και καθηγητές των σχολείων αλλά και να αναπτύξει δράσεις για τα μέλη του, αξιοποιώντας σχετικά προγράμματα για τη δια βίου μάθηση.

Στα σχέδιά του και η λειτουργία θερινών σχολείων σε συγκεκριμένα αντικείμενα, καθώς και να βρει του αποφοιτους των σχολείων του Βροντάδου, διακεκριμένους επιστήμονες.

Μέχρι τώρα στο σύλλογο έχουν εγγραφεί 170 μέλη αλλά μπαίνοντας κανείς στη σελίδα του στο διαδίκτυο μπορεί να εγγραφεί  συμπληρώνοντας τα στοιχεία του στην ειδική φόρμα που υπάρχει εκεί.

Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 7.30 μ.μ. σε ανοιχτή συνεδρίαση για όποιον ενδιαφέρεται, το Δ.Σ. του Συλλόγου θα συζητά τις προτεραιότητές του. Η πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου.

eimaste_edo_gia_na_stirixoyme_tin_ekpaideytiki_koinotita_toy_vrontadoy

Σχετικά Άρθρα