Χίος, Τρίτη 2 Ιουνίου

Καιρό είχαν να... πλακωθούν μεταξύ τους

Παρ, 08/02/2019 - 18:44

Οπως ενημερώνει η Αστυνομική Διεύθυνση, συνελήφθησαν στις 08-02-2019 στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες (07-02-2019) σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού με δύο (2) ακόμη άτομα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν, με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων, δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 19 και 24 ετών.

Διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 02/06/2020 - 10:19

Σε υποναύαρχο του Λιμενικού Σώματος προήχθη κατά τη συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων Λ.Σ. - ΕΛΑΚΤ ο αρχιπλοίαρχος, πρώην Λιμενάρχης Χίου και νυν Διοικητής της 8ης Περιφερειακής Δ/νσης Λ.Σ. με έδρα τη Ρόδο, Γιάννης Αργυράκης.

Μετά την προαγωγή του αναμένεται και η μετακίνησή του σε άλλο πόστο, το οποίο μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αργυράκης υπηρετεί τα τελευταία 2 χρόνια στην 8η Περιφερειακή Δ/νση Λ.Σ.

Στη συνεδρίαση του  Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ με ευρύτερη σύνθεση επελέγησαν οι Υπαρχηγοί και Υποναύαρχοι ΛΣ.

Α΄ Υπαρχηγός παραμένει Αντιναύαρχος ΛΣ Πουλής Κων/νος του Γεωργίου 

Β΄Υπαρχηγός επελέγη ο Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Ισαάκογλου Νικόλαος του Αναστασίου  ο οποίος προάγεται στον βαθμό του Υποναυάρχου.

Ο μέχρι σήμερα Γενικός Επιθεωρητής  Υποναύαρχος ΛΣ Περδικούρης Γεώργιος του Δημητρίου  αποστρατεύεται λόγω προαγωγής νεοτέρου του ως Υπαρχηγού .

Γενικός επιθεωρητής ΛΣ αναλαμβάνει ο Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Αλεξανδράκης Γεώργιος του Ελευθερίου ο οποίος προάγεται στον βαθμό του Υποναυάρχου.

 

Στο  Βαθμό του Υποναυάρχου ΛΣ , εκτός από τον Γ. Αργυράκη προήχθησαν και οι Αρχιπλοίαρχοι

 Καραγεώργος Γεώργιος του Γεράσιμου        

 Τσελίκης Αλέξανδρος του Αθανασίου  

 Πανταζόγλου   Αριστείδης του Αποστόλου  

Πασσάδης Νικόλαος του Αθανασίου

Κανάλης Εμμανουήλ του Πέτρου