Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Καταστηματάρχες θέλουν το... μερικό κλείσιμο της οδού Βενιζέλου

Τρί, 14/11/2017 - 15:14

Το παραπάνω γνωστοποίησε σε συνέντευξή του στην "Α" ο Αντιδήμαρχος, Γ. Καραμανής, επισημαίνοντας ότι την προηγούμενη εβδομάδα τον επισκέφθηκαν δύο καταστηματάρχες από την οδό Βενιζέλου, οι οποίοι δήλωσαν ότι μεταφέρουν αίτημα και άλλων συναδέλφων τους, ζητώντας κατά τις ώρες που είναι ανοιχτά τα καταστήματα, έστω για 2 – 3 ώρες την ημέρα,  να κλείνει η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πεζοί

"Μάλιστα με έχουν ενημερώσει ότι θα φέρουν το σχετικό αίτημα στην επιτροπή κυκλοφορίας, προκειμένου να εξεταστεί", ανέφερε ο κ. Καραμανής.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 29/05/2020 - 15:12

Ανοίγει από την Τετάρτη 3 Ιουνίου το Ιωνικό Κολυμβητήριο για αθλητές ομάδων, μέλη σωματείων και πολίτες με την προϋπόθεση να είναι πάνω των 13 ετών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Γιάννη Μανάρα, το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό από τη 13.00 μέχρι τις 20.00, με την πρόσβαση στους βοηθητικούς χώρους του κολυμβητηρίου, όπως αποδυτήρια, αίθουσες γυμναστηρίου να απαγορεύεται ενώ κλειστό θα είναι το κυλικείο.

«Έχουμε προχωρήσει σε εκτεταμένες επισκευές τόσο στην μεγάλη πισίνα όσο και στους υπόλοιπους χώρους ενώ έχει γίνει απολύμανση», ανέφερε ο κ. Μανάρας.

Παράλληλα στην τελευταία οικονομική επιτροπή εγκρίθηκαν οι όροι οι όροι δημοπράτησης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου όπως και των ξενώνων οπότε και θα προχωρήσει η διαδικασία της δημοπράτησης του έργου που έχει προϋπολογισμό 1.130.000€.