Χίος, Πέμπτη 23 Μαΐου

Κατέληξε τελικά η βαριά τραυματισμένη Μ. Λυμπούση

Δευ, 08/04/2019 - 16:22

Απεβίωσε τελικά μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Απριλίου 2019,  η 65χρονη συνταξιούχος εκπαιδευτικός Μαρία Λυμπούση, που μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη την προηγούμενη Τετάρτη στο Σκυλίτσειο, αφού βρέθηκε έξω στην ουσία από το σπίτι της στην Καλλιμασιά, τραυματισμένη βαριά κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η κοινωνία της Καλλιμασιάς είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό αφού κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τις συνθήκες του τραυματισμού αλλά και τι τον προκάλεσε, κάτι που καλείται να διευκρινίσει η Αστυνομική έρευνα, που κρίνεται επιβεβλημένη

Σημειώνεται ότι ενώ στην αρχή θεωρήθηκε ότι ο τραυματισμός ίσως να οφείλονταν σε πτώση λόγω λιποθυμίας, μόλις οι γιατροί του Νοσοκομείου βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό θεώρησαν ότι κάτι άλλο συνέβη, αφού το θύμα έφερε βαρύ τρύμα στο κρανίο, τρία σπασμένα πλευρά και κάταγμα κνήμης - περόνης!

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 23/05/2019 - 11:08

Η Κιβωτός του Κόσμου Αιγαίου και τα παιδιά της ευχαριστούν θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση Open House 2019, των παιδιών  , που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στο παιδικό χωριό στο Αίπος.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, "η ανταπόκριση του Κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική, όπως συγκινητική ήταν και η αγάπη που εισέπραξαν τα παιδιά μας".

Επίσης, ευχαριστούν από καρδιάς τους χορηγούς  για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους.

"Ευχόμαστε να σας  έχουμε όλους δίπλα  μας και να μας στηρίζετε, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, καθώς οι ανάγκες, ανατροφής και φροντίδας των παιδιών μας, είναι πραγματικά τεράστιες. Η Κιβωτός του Κόσμου είναι το αποτέλεσμα της αγάπης, κυρίως του απλού κόσμου στον οποίο στηριζόμαστε καθώς δεν λαμβάνουμε κρατικά ή ευρωπαϊκά χρήματα. Είναι αποτέλεσμα των δικών σας και των δικών μας θυσιών στην προσπάθειά μας να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.", καταλήγει η ανακοίνωση.