Καθημερινά δωρεάν rapid τεστ στην πλατεία

Τρί, 30/03/2021 - 10:31

Καθημερινά, μέχρι και την Παρασκευή, και αυτή την εβδομάδα, στην κεντρική πλατεία της Χίου διενεργούνται, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, δωρεάν rapid test από το συνεργείο του ΕΟΔΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα και αριθμό ΑΜΚΑ.

Θυμίζουμε ότι από τον ΕΟΔΥ πλέον δε διενεργούνται τεστ στο Νοσοκομείο.

Το "Σκυλίτσειο" αξιολογώντας τις περιπτώσεις διενεργεί περίπου 30 ελέγχους για κορωνοϊό ημερησίως, όπως γνωστοποιήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας για το συντονισμό δράσης των τοπικών φορέων, με στόχο τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.

Με ανακοίνωση του ο  Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εργαζόμενους της Κινητής Ομάδας Υγείας Χίου του ΕΟΔΥ για την άριστη και στενή συνεργασία με το Δήμο Χίου.

Όλοι οι εργαζόμενοι της Ομάδας, σημειώνονται σε αυτήν, στέκονται πάντα αρωγοί στην μεγάλη προσπάθειά μας να αντιμετωπίσουμε την πανδημία.
Η συμβολή τους πολύτιμη και διαχρονική, ενώ οι δράσεις θα συνεχιστούν σε όλους τους χώρους εργασίας, προκειμένου οι εργαζόμενοι μας να αισθάνονται ασφαλείς καθώς και οι δημότες μας που σε εξαιρετικές περιπτώσεις έρχονται σε επαφή με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα