Χίος, Πέμπτη 23 Μαΐου

Κι άλλο περιστατικό παράνομης εισόδου στα Γρίδια

Τετ, 15/05/2019 - 10:09

Στον εντοπισμό είκοσι εννέα αλλοδαπών προέβησαν, χθες το πρωί, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου. Τους πρόσφυγες - μετανάστες που είχαν αποβιβαστεί στην ακτή των Γριδίων εντόπισαν οι λιμενικοί οι οποίοι συνέλαβαν και έναν 27χρονο που ήταν μαζί τους και φέρεται να είναι ο χειριστής της λέμβου.

 

Πέμ, 23/05/2019 - 11:08

Η Κιβωτός του Κόσμου Αιγαίου και τα παιδιά της ευχαριστούν θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση Open House 2019, των παιδιών  , που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στο παιδικό χωριό στο Αίπος.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, "η ανταπόκριση του Κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική, όπως συγκινητική ήταν και η αγάπη που εισέπραξαν τα παιδιά μας".

Επίσης, ευχαριστούν από καρδιάς τους χορηγούς  για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους.

"Ευχόμαστε να σας  έχουμε όλους δίπλα  μας και να μας στηρίζετε, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, καθώς οι ανάγκες, ανατροφής και φροντίδας των παιδιών μας, είναι πραγματικά τεράστιες. Η Κιβωτός του Κόσμου είναι το αποτέλεσμα της αγάπης, κυρίως του απλού κόσμου στον οποίο στηριζόμαστε καθώς δεν λαμβάνουμε κρατικά ή ευρωπαϊκά χρήματα. Είναι αποτέλεσμα των δικών σας και των δικών μας θυσιών στην προσπάθειά μας να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.", καταλήγει η ανακοίνωση.