Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα στη 1 μ.μ. την Τετάρτη

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 02/09/2022 - 14:30

Να συμμετέχουν στη συγκέντρωση για την υγεία που θα γίνει την Τετάρτη στην 1 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Χίου, κλείνοντας εκείνη την ώρα τα καταστήματά τους, προτρέπει η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χίου, Βικτωρία Αμπαζή, τους εμπόρους της Χίου.

"Το θέμα μας αφορά όλους κι ο καθένας θα κριθεί από τη στάση του", ανέφερε η κα Αμπαζή και τόνισε ότι το Σαββατοκύριακο ο σύλλογος θα στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλα τα μέλη του, ώστε να ενημερωθούν επαρκώς για την κινητοποίηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κάθε Τετάρτη η αγορά κλείνει στις 2.15 και επί της ουσίας εκείνο που θα κληθούν να κάνουν οι καταστηματάρχες είναι να κατεβάσουν ρολά μία ώρα νωρίτερα.

Καλούμενη να σχολιάσει αναφορές -πως αυτή του Προέδρου Καταστηματαρχών Εστίασης, Κ. Βεζέρη- ότι οργανωτικά η κινητοποίηση υστερεί με αποτέλεσμα να μη μπορεί να λάβει παγχιακές διαστάσεις σε όλους τους κλάδους εργαζομένων, η κα Αμπαζή σημείωσε ότι είναι τόσο σημαντικά τα προβλήματα στο χώρο της υγείας, που δεν θα έπρεπε να επικεντρώνουμε σε τέτοια ζητήματα αλλά να εστιάσουμε στην ουσία που έχει να κάνει με την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ και των δημόσιων δομών υγείας.

kleinoyn_ta_emporika_katastimata_sti_1_m.m._tin_tetarti

Σχετικά Άρθρα