Χίος, Τρίτη 26 Μαΐου

Κλειστοί ΟΛΟΙ οι αθλητικοί χώροι

Από αύριο θα προγραμματιστούν απολυμάνσεις, δηλώνει ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δ. Χίου, Γ. Μανάρας
Δείτε τις ΦωτογραφίεςΑκούστε το ηχιτικό
Τετ, 11/03/2020 - 13:06
Ηχητικό απόσπασμα: 

Στην αναστολή λειτουργίας όλων των αθλητικών χώρων που υπάγονται στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου, δηλαδή κολυμβητηρίου, γηπέδων και των κλειστών γυμναστηρίων μέχρι νεωτέρας, προχωρά ο οργανισμός, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο από το Ράδιο "Αλήθεια" ο Πρόεδρός του, Γιάννης Μανάρας.

Για προληπτικούς, όπως είπε, λόγους και αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης, λόγω και των αυξημένων μέτρων που έχουν ληφθεί από την Κυβέρνσηση σε εκπαιδευτικές μονάδες κ.α. μετά από επικοινωνία που είχε με μέλη της διοίκησης του νομικού προσώπου και επειδή αυτήν την περίοδο δεν γίνονται αγώνες, αποφασίστηκε να κλείσουν οι αθλητικοί χώροι και από αύριο να προγραμματιστούν απολυμάνσεις.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 26/05/2020 - 14:14

Στην πρόσληψη 20 ατόμων που θα εργαστούν στον τομέα της καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Χίου, με τον δήμαρχο Σταμάτης Κάρμαντζη να τονίζει ότι το προσωπικό αυτό θα βοηθήσει σημαντικά στις αυξημένες ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου.

«Όλο ακούμε για προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και όλο προγράμματα δεν βλέπουμε με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει χωρίς προσωπικό», ανέφερε ο δήμαρχος Χίου.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια έως τις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ η μεγάλη προσέλευση αποδεικνύει, σύμφωνα και με τον Σταμάτη Κάρμαντζη, την αύξηση της ανεργίας που έχει φέρει η πανδημία του κορωνοϊού.

«Με προβληματίζει ιδιαίτερα η μεγάλη προσέλευση έστω για τους 4 περίπου μήνες εργασίας, γεγονός που δείχνει αύξηση της ανεργίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου.