Χίος, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου

Λιγότερα λειτουργικά έξοδα στο Ιωνικό Κολυμβητήριο

ΑΠΕΔΩΣΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 06/02/2018 - 15:22
Μειώθηκε η κατανάλωση ρεύματος στο Κολυμβητήριο με τα νέα φίλτρα

Σημαντική μείωση στην κατανάλωση ρεύματος, άρα και εξοικονόμηση χρημάτων, έφερε, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, Νίκο Λαμπρινούδη, η αλλαγή των φίλτρων όπως και άλλων παρεμβάσεων που έκαναν βιώσιμη τη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος, κρατώντας τα στοιχεία από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), μετέφερε στη δημοτική αρχή τα «καλά νέα», λέγοντας ότι η εξοικονόμηση χρημάτων που έγινε θα μπορέσει να δώσει άλλη ώθηση στις δράσεις που προγραμματίζει το Κολυμβητήριο.

«Να καταλάβει ο πολίτης ότι όσο πιο πολλά χρήματα εξοικονομούμε τόσο πιο πολλά οφέλη θα έχει ο ίδιος», ανέφερε ο κ. Λαμπρινούδης, συμπληρώνοντας ότι ακόμη και η κατανάλωση πετρελαίου έχει μειωθεί σημαντικά.   

i_allagi_filtron_apedose_ligoteri_katanalosi_reymatos

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 23/10/2018 - 19:56

Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε προ πενθημέρου, στη Χίο.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί, ηλικίας 15 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, αφαίρεσαν από αυτοκίνητο 35χρονου ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, μία τσάντα που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζεύγος γυαλιά ηλίου, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ καθώς και διάφορα έγγραφα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.