Χίος, Πέμπτη 21 Μαρτίου

Με κατάνυξη η Αποκαθήλωση του Ιησού στην Μητρόπολη

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 06/04/2018 - 13:18

Σε κλίμα κατάνυξης, κορυφώθηκε το Θείο Δράμα με την αποκαθήλωση του Ιησού Χριστού το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στις εκκλησίες.

Πλήθος πιστών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου, παρακολούθησε την Αποκαθήλωση και τον Ενταφιασμό του Ιησού , με την προσμονή της Ανάστασης.

Την περιφορά του Σώματος του Ιησού μέσα στον Μητροπολιτικό Ναό, ακολούθησαν ο βουλευτής Νότης Μηταράκης, ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς , ο περιφερειακός σύμβουλος Παντελής Μπογδάνος καθώς και πλήθος κόσμου.

Συγκινημένος ο μητροπολίτης Χίου κ Μάρκος, αναφέρθηκε στην θυσία του Ιησού και στην ταπεινότητα που δίδαξε στους ανθρώπους ενώ προέτρεψε τους πιστούς να τοποθετήσουν στο σπίτι τους , αυτές τις μέρες, την Ελληνική Σημαία.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 21/03/2019 - 14:42

Στις 27 και 28 Μαρτίου θα διοργανωθεί το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour Χίου, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο από τον Δήμο Χίου και το Επιμελητήριο Χίου.

«Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού, με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες» ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παντελής Λεγάτος συμπληρώνοντας ότι  

έπειτα από την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου Σχολείου Τουρισμού ανανεώνεται το ραντεβού για 2η συνεχόμενη χρονιά.

«Οι εγγραφές ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Επιμελητήριου.

Τις δύο ημέρες του Σχολείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους εισηγητές, τόσο σε ομιλίες (την πρώτη ημέρα) όσο και σε workshops (τη δεύτερη ημέρα), οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.