Μέχρι το καλοκαίρι η ολοκλήρωση της Ιωάννου Χρήστου

Νησίδες στην έξοδο αλλά και πιθανή μονοδρόμηση της Αεροπόρου Ροδοκανάκη
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 18/10/2021 - 14:19

Ταχύτατα προχωρούν οι εργασίες στην οδό Ιωάννου Χρήστου που θα αποτελέσει τον κύριο οδικό άξονα μόλις ξεκινήσει, λόγω μετατόπισης, ο παραλιακός του Αεροδρομίου Χίου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χιου Σταμάτη Κάρμαντζη, εκτελούνται ταυτόχρονα δύο έργα, από την μια η διαπλάτυνση της Χρήστου και από την άλλη το αντιπλημμυρικό της περιοχής.

Ικανοποιημένος από τον ρυθμό των εργασιών εμφανίστηκε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης που δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Ιωάννου Χρήστου θα παραδοθεί νωρίτερα από τα προβλεπόμενα.

Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αναφερόμενος στην διαμόρφωση της εξόδου της οδού προς την Αεροπόρου Ροδοκανάκη υπογράμμισε ότι εξετάζεται η δημιουργία νησίδων και όχι κυκλικού κόμβου, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο πιθανής μονοδρόμησης της Αεροπόρου Ροδοκανάκη για μεγαλύτερη ασφάλεια των διερχομένων.

Για «διπλό» έργο έκανε λόγο και ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας τοθ Δήμου Χίου Λευτέρης Παπαλάνης, επισημαίνοντας ότι η διαπλάτυνση του έργου με την παράλληλη κατασκευή του αντιπλημμυρικού στην περιοχή αύξησαν τον προϋπολογισμό χωρίς αυτό να δημιουργεί εμπόδια στην ολοκλήρωση του, ενώ ενδέχεται να γίνουν και απαλλοτριώσεις στην έξοδο της οδού.

odos_ioanni_hristoy_-_mehri_to_epomeno_kalokairi_i_oloklirosi_ton_ergasion

Σχετικά Άρθρα