Μονιμοποιήθηκαν μετά από 20 χρόνια 35 εργαζόμενοι του «Βοήθεια Στο Σπίτι»

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 02/06/2023 - 13:48

Χαμόγελα δικαίωσης γέμισε η αίθουσα «Ανδρέας Λοΐζος» του Δημαρχείου Χίου κατά την ορκωμοσία 35 εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» καθώς από σήμερα ανήκουν και τυπικά στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Χίου.

Για περισσότερα από 20 χρόνια οι εργαζόμενοι του προγράμματος, γυναίκες στην πλειονότητα τους, προσέφεραν υπηρεσίες ζώντας σε μια εργασιακή ομηρία επαναλαμβανόμενων συμβάσεων.

Οι 35 εργαζόμενοι, ενώπιων του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη, Αντιδημάρχων, του Γενικού Γραμματέα Δήμου Χίου, Δημοτικών συμβούλων αλλά και συγγενών τους, έδωσαν όρκο να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στο σημαντικό έργο που προσφέρουν αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του ο Σταμάτης Κάρμαντζης, ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε ευάλωτους συμπολίτες μας από τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας Γιώργο Πατεριμό.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, συγγενείς και φίλοι των εργαζομένων χειροκρότησαν την δικαίωση των προσπαθειών τους όλα αυτά τα χρόνια, με τις ίδιες να δίνουν όρκο ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Τους εργαζόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Χίου Σοφία Γατανά ενώ να στηρίξουν τον αγώνα άλλων συναδέλφων τους συμβασιούχων τις κάλεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μάρκος Σκούφαλος.

monimopoiithikan_meta_apo_20_hronia_35_ergazomenoi_toy_voitheia_sto_spiti

Σχετικά Άρθρα