Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

"Μόνο εμπορεύματα από την Τουρκία χωρίς οδηγούς"

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 01/07/2020 - 15:12

Μόνο εμπορεύματα χωρίς οδηγούς, θα δέχεται η Χίος από την Τουρκία, τουλάχιστον για το επόμενο δεκαπενθήμερο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Παντελής Βρουλής, συμπληρώνοντα ότι ό το εμπόριο είναι διεθνές άρα επιτρέπεται να έρχονται εμπορεύματα από την Τουρκία.

«Η δική μου παρέμβαση αφορά του οδηγούς την έλευση των οποίων απαγορεύω καθώς αναγκαστικά θα παραμένουν για 7 ώρες στο νησί μέχρι να μπουν στο πλοίο για Πειραιά, μεταξύ και άλλων επιβατών,» ανέφερε ο κ. Βρουλής.

Παράλληλα ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας αναφέρθηκε στην επίσκεψη Χαρδαλιά τονίζοντας ότι δεν συνοδεύτηκε και από σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Χίου - Τουρκίας απεναντίας δημιουργήθηκε μια νέα επιτροπή,  με αποτέλεσμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Παντελής Βρουλής, να τίθεται στο περιθώριο η επιτροπή παρακολούθησης Covid-19 που είχε ενεργό ρόλο στην έναρξη της πανδημίας.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 09/08/2020 - 21:49

 Σήμερα ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" διοργάνωσε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στον Εμπορειό. Η δράση είχε τη στήριξη του Δ.Σ και της διοικήτριας του Σ.Ν.Χ. Ελ. Κανταράκη της κοινότητας Πυργίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου!

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριάρχης Π . Μπουγδάνος η Διοικήτρια του Σ.Ν.Χ.  Ελ. Κανταράκη και η Πρόεδρος του Πυργίου  Ειρ. Βολάκη.

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" τους ευχαριστεί θερμά όπως επίσης ευχαριστεί τους Αιμοδότες για τη προσφορά τους και το Ξενοδοχείο Emporios Bay για την ευγενική παραχώρηση του χώρου .

Έγινε συλλογή 26 μονάδων αίματος, πολύ περισσότερων από πέρσι.

Άντε και του χρόνου περισσότερες.