Χίος, Παρασκευή 10 Ιουλίου

Ας μου έλεγαν να τους δώσω μαγιό δωρεάν

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 25/06/2018 - 15:40
Η ατιμωρησία αποθρασύνει

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Νίκος Βιττάκης, που συνέλαβε επ’ αυτοφώρω το περασμένο Σάββατο δυό 20χρονους Αλγερινούς να του… ξαφρίζουν δύο μαγιό.

«Ξέρετε πόσοι έρχονται στο μαγαζί μου κοιτάζουν και επειδή καταλαβαίνω ότι δεν έχουν λεφτά, τους τα δίνω έτσι; Αν μου έλεγαν οι νεαροί θέλουμε να πάμε για μπάνιο θα τους έδινα μαγιό. Αλλά ήρθαν να με κλέψουν και ήθελαν και ακριβή μάρκα, για να φορέσει ο ένας το μαγιό φίρμα και να πουλήσει το άλλο».

Τελικά ο Νίκος Βιττάκης υπέβαλλε μήνυση.

«Με ρώτησε η Αστυνομία και είπα ναι, συμπλήρωσε ο Νίκος, οι περισσότεροι ξέρετε δεν κάνουν μήνυση, οπότε τσάμπα οι συλλήψεις που γίνονται. Αυτός όμως που κλέβει σήμερα ένα μαγιό και μένει ατιμώρητος αύριο θα κλέψει όλο το μαγαζί του καθενός ή το σπίτι του».

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 10/07/2020 - 15:40

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η αναμόρφωση και πιστοποίηση 10 παιδικών χαρών στην Χίο ένα έργο που έχει ενταθεί από το 2018 στο πρόγραμμα «Φιλοδημος»

Η πρώτη από αυτές είναι η παιδική χαρά στο πάρκο Θελούδη, με τον αντιδήμαρχο οικονομικών Χάρη Μπουρνιά να τονίζει ότι για την αναμόρφωση των παιδικών χαρών δαπανήθηκαν περίπου 400.000€ ενώ οι παρεμβάσεις γίνονται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να είναι σύγχρονες και πιστοποιημένες με τη Βεβαίωση Καταλληλότητας Λειτουργίας και το Ειδικό Σήμα του Υπουργείου.

Μέχρι τις 21 Ιουλίου, σύμφωνα με τον ανάδοχο του έργου Άγγελο Αγγελίδη,  εκτιμάται ότι θα έχουν τελειώσει τα έργα σε Πάρκο Θελούδη, Ερειθιανή, Πιτυός, Μονοδένδρι, Κλειδού, Κοφινά και Καρυές, με τον ίδιο να καλεί τον κόσμο να σεβαστεί τα έργα ώστε να αποφευχθούν περιστατικά βανδαλισμών.

Για την συνδρομή του τμήματος καθαριότητας στις παιδικές χαρές μίλησε ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αναγνώστου που τόνισε ότι  η παρουσία τους στο χώρο είναι συνεχής.