Ν. Βασιλάκης: Να μην κλείσει το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρδαμύλων

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 20/06/2022 - 14:46

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων Νίκου Βασιλάκη, προκάλεσε η… φημολογία για κλείσιμο του πυροσβεστικού κλιμακίου της περιοχής με τον ίδιο να ζητά επίμονα από την δημοτική αρχή λύση για το θέμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το δημοτικό ακίνητο που σήμερα στεγάζει το πυροσβεστικό κλιμάκιο χρήζει επισκευαστικών εργασιών ενώ ο υπαίθριος χώρος, δίπλα στη θάλασσα, είναι ακατάλληλος για τα οχήματα ιδίως τη χειμερινή περίοδο.

Όπως τονίζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων, έγινε δεκτό το αίτημα του για παραχώρηση χώρου του αγροτικού συνεταιρισμού προκείμενου να στεγαστεί το πυροσβεστικό κλιμάκιο, όμως τα χρήματα δεν υπάρχουν.

«Χρειαζόμαστε περίπου 80.000 ευρώ για να επισκευαστεί το κτίριο», αναφέρει ο κ. Βασιλάκης, προσθέτοντας ότι «περιμένουμε απάντηση από την Περιφερειακή Διεύθυνση της Πυροσβεστικής σε σειρά θεμάτων», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι εκτός όλων των άλλων το πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρδάμυλων απασχολεί 18 άτομα προσωπικό από το χωριό.

na_min_kleisei_to_pyrosvestiko_klimakio_kardamylon

Σχετικά Άρθρα